6 Nisan 2015 Pazartesi

Bahar Temizliğinizi Doğal Temizlik Ürünleriyle Yaparak Sağlığınızı Koruyun...!

Bahara Yakışır Bir Temizlik İçin Goldensun Multicleaner

Bahar Temizliğinizi Doğal Temizlik Ürünleriyle Yaparak Sağlığınızı Koruyun...!

Bahar geldi. Doğa tüm ihtişamı ile canlanmaya devam ediyor. Baharla birlikte açan rengarenk çiçekler ve çiçeklerden yayılan mis kokular insanın yaşam enerjisini arttırıyor. Bu enerji ile yaşadığımız mekanları dip köşe temizlemek yani "Bahar Temizliği" ne başlarız.
Önceki yazılarımızda kimyasal temizlik ürünlerinin çevreye ve sağlığa zararlarından bahsetmiştik. Bu yazımızda ise size doğal olduğu kadar temizlikte çok başarılı bir üründen bahsedeceğiz.


Goldensun Genel Sıvı Temizleyici Uygulama Alanları: 

Uygulama alanı oldukça geniş olan bu ürün ahşap ve boyalı duvarların temizliğinde, elektronik ve diğer ev aletlerinde, yer döşemelerinde, porselen ve seramik yüzeylerde, yapay ve deri ayakkabı, çanta, ve koltuklarda, ayna ve cam yüzeylerde, çini süs eşyalarında, boya fırçalarının temizliğinde, yıkanabilir hassas kumaşların temizliğinde, yünlü tekstil ürünlerinde, paslanmaz çelik, ütü, el temizliği ve bulaşıklarda güvenle kullanılabilecek doğal bir ürün. 

Goldensun Multicleaner Özellikleri: 

- Yağ ve Kir sökme gücü çok yüksektir. 
- Temizlik yapılan bölgede kötü kokuları çekme özelliği vardır.
- Temizlenen bölgede antibakteriyel etki yapar.
- Lavabolarda tıkanmış logarların açılmasına destek verir. 
- Ellere zarar vermez, aksine hissedilir derecede yumuşaklık sağlar.
- Konsantre bir ürün. Bir kutu multicleaner ile 200 litre temizleme solüsyonu elde edilir. 
- Çözücü içermez. Alev alıcı değildir. 
- Orta ölçüde köpük oluşturur. Kolay durulanır, atık bırakmaz.
- Biyolojik olarak parçalanan yüzey aktif maddeler içerdiği için doğada birikmez. 
- Fosfat içermez. 
- Hindistan cevizi yağı içerir. Organik şekilde türetilmiş yumuşak etkili bileşenlerden oluşur. 

Goldensun Multicleaner Ürün İçeriği: 

Agua, Sodium C12-15 Pareth sulfate, Cocamide DEA, Sodium shoride, Tnethanolamine, Citric acid, Parfum, Methylchoroisothiazolinone, Methylisothazolinone, Limonene, Citral&Linaloo, Biological enzymes.

Piyasada nam salmış bir markanın benzer nitelik taşıyan ürününe karşılık olarak üretilen bu ürün, karşılaştırmalarda temizlikte ve doğallıkta çok daha başarılı olduğunu kanıtlamış durumda. Bayanlarımızın yabancı marka kullanma tutkusunu Goldensun'un Türkiye'de ürettiği organik genel temizlik ürünü Multicleaner değiştireceğe benziyor. Zira tüketicilerin % 95'inden alınan olumlu görüşler Goldensun'un firmanın organik ve doğal temizlik ürünlerinin üretiminde ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı. 

Bu bahar temizlik için kullandığımız kimyasal içerikli deterjanlardan vazgeçerek başta kendimize, sevdiklerimize ve yaşadığımız çevreye bir iyilik yapalım. Sağlığımıza ve Çevreye dost temizlik ürünleriyle evimizi temizleyelim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder