27 Şubat 2014 Perşembe

Kaliteli Mikrofiber mi? Ucuz Mikrofiber mi ?

       
Goldensun Mikrofiber Bez
                                                                             Yıllar önce Türkiye pazarına giren bir üründen bahsedeceğim size bugün.. Mikrofiber Bezler. Kadınların ev işlerinde hatırı sayılır bir zamanlarını cam silme ve toz alma işine ve temizlikte ille de deterjan kullanılmalı yoksa temiz olmaz mantığına son vermişti bu bezler.

Mikrofiber Bezleri bizlerle tanıştıran ilk firma network marketing sistemi ile çalışan
Royal Sales. Daha sonra da Türkiye Merkezli bir firma olan Goldensun Firması. Kalite aynı kalite,  yani İsveç'den ithal edilen Mikrofiber Bezleri satan bu iki firma..

Yıllar içinde daha birçok firma da mikrofiber bez işine el attı ve çeşitli markalarda mikrofiber bezler piyasada satılmaya başlandı.  Ucuz diye yeni gelen bu bezlere rağbet yaşansa da tüketici kalitenin vazgeçilmezliğini tekrar goldensun mikrofiber bezlerini arayıp bularak gösterdi.

Mikrofiber bezlerin en önemli özelliği dayanıklılığı. Aldığınız bir mikrofiber temizlik bezini yıllarca kullanamıyorsanız, bilmem kaç yıkamalık bez, 3 aylık kullanımlık bez, biraz kullanıldığında bozulan bezler verdiğiniz parayı da çöpe atmış olursunuz. Ucuz etin yahnisi sert oluyor yani.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder